Sunday, December 8, 2013

World Cup

For en flott helg dette har vært! Har virkelig kost oss med world cup i nordiske grener her på Lillehammer. 
Har tilbrakt mest tid i Lysgårdsbakkene, kom meg ikke opp til Birkebeinerstadion før i dag. Fredag snødde det som bare det, for ikke å nevne at det var bitende kaldt. Publikumsantallet var altså ganske lavt, men stemninga var god blant de som var der. Lørdag stekte jeg vafler på pressekontoret, mange vafler. Nærmere 200 vafler faktisk. Været var fantastisk, stemninga på sletta var fantastisk og alle var fornøyde! I dag har jeg også stekt vafler, men bare rundt 50. Det morsomme med å lage vafler til utenlandsk presse er at de ikke helt har forstått konseptet med pålegg til vafler. I mitt hode er det ganske normalt å ha brunost, sukker eller syltetøy (og rømme) på, men neida. De hadde brunost og skinke (sammen), bare skinke, eller en halv pakke smør og hvitost. Også ble de så glade hver gang de kom bort for å få en. 

Storskjermen
Norske guttan!
Det største med helga, for min del, var helt klart at jeg fikk møte (les: se og si hei) til Arne Scheie. Drøm som gikk i oppfyllelse der altså! Glemte dessverre helt av kameraet mitt i går, så ble bare noen bilder fra kombinert i dag, og de ble ikke så bra heller. Bedre enn ingenting! 

Nå er det klargjøring til eksamensuka med oppvask, Castle og prøve å finne et antrekk som behagelig, uten å være slaskete. Wuhu!

What an amazing weekend. We had so much fun at the World Cup Lillehammer Nordic Skiing. Spent most of my time at the ski-jump arena but managed to get up to Birkebeinerstadion (cross-country arena) today. Friday gave us some terrible weather. Freezing temperatures, with snow and wind. Yesterday was a lot better. It was amazing actually. Sun came out, as well as half of Lillehammer! I made about 200 waffels. It was really funny to watch all the foreign press eat the Norwegian(ish) version of waffles. They put ham and brown-cheese on it, which is funny if you're Norwegian... I did the same today, and went to see the cross-county combined. And that's where the pictures are from, even though they're not the best. 
Just charging my batteries for next weeks exam, starting tomorrow I'll be living at school. Wish me luck!