Monday, November 18, 2013

Rosa ponni

God mandag dere! 

Denne uka her blir fin kjenner jeg. Våkna kjempetidlig i dag, helt av meg selv. Hadde bestemt meg for å sove lenge, ta igjen søvn fra forrige uke og ikke starte denne uka med stress. Ja. Ble liggende våken fra 6-8 og egentlig bare stirre i taket. Så sov jeg litt mer fra 8-9, før jeg leste aviser, blogger og det som er, og rulla i dusjen. Spennende. 

Har planer om å bruke kvelden på å vaske og rydde hele leiligheta. Dette inkluderer også å lage peppermyntedrops og sjokoladebiter. Og selvfølgelig høre på herlig musikk mens jeg gjør det. Det finnes liksom ikke noe bedre enn å ha gjort seg ferdig med alt dette på en mandag, for da trenger man ikke tenke på det resten av uka. 

Og hvis jeg rekker det før jeg sovner, tenkte jeg å slenge inn et innlegg om å studere i utlandet, siden jeg vet mange har planer om å gjøre det om et par måneder. 
image
Føler meg litt sånn
Ok, begynner å høres ut som sånne plagsomme overlykkelige mennesker som jeg misliker sterkt på mandager. Skal slutte nå. 

Ha en finfinfin mandagskveld da dere!


Monday! Usually the worst day of the week, but not this week! Planned on sleeping in today but woke up really early and just read the papers, blogs and all that normal stuff to do between 6 and 8 a.m. I just have way to much energy and plan on spending it on something usefull. Meaning - I shall clean my apartment! And before I go all craycray over the top happy Monday, I'm gonna leave... 

Have a great night!