Friday, November 8, 2013

I tenkeboksen

Som jenter flest er jeg glad i å pynte meg og å shoppe. Pengeboka er derimot ikke så glad i å shoppe, og det er vel sjeldent man får muligheten til å virkelig ta på seg finkjolen. Siden det snart er jul kommer det derimot både en, to, tre og fire dager med pyntemuligheter!

Hos oss er det egentlig tradisjon å pynte seg fra julaften til 2. nyttårsdag. Synes det er ganske fint jeg, selv om jeg trives godt i joggebukse også (som blir flittig brukt resten av året).
Nå er greia den at kombinasjonen glad i shoppe + glad i å pynte seg = ny kjole hver jul. Det fine er jo det at jeg har både en søster og diverse venninner som kan ta over de gamle kjolene mine, så føler liksom at det går greit. Er egentlig "imot" å kaste klær, med mindre de er helt ubrukelige, så da gir jeg for det meste det jeg ikke bruker lenger til Fretex eller andre bruktbutikker. Siden jeg nettopp fikk lønning føler jeg det er på tide å starte på julegavene, og hva er vel mer passende enn å starte på sin egen?

Klarer derimot ikke bestemme meg helt. Står mellom tre forskjellige kjoler som er fantastisk fine, og helt i min prisklasse! Sort er jo selvfølgelig klassisk, men den blå er jo så fin! Det eneste jeg er litt skeptisk til er utringningen. Har ikke så store fordeler å skryte av (haha), så er litt usikker. Hjelp?
Nelly.com
Nelly.com
Nelly.com

I tillegg jobber jeg hardt med å finne julegaver til andre så klart, og er i grunnen ganske fornøyd med at lista over folk man "må" gi til blir litt kortere etterhvert som man blir litt eldre. Men hva kjøper man til de som har alt?

Tilbake i tenkeboksen for min del.

I love shopping and dressing up. My wallet does not love shopping, and there's not enough events to get dressed up for. But with Christmas coming up, there'll be plenty of opportunities. Which is why I need your help deciding which dress to buy. They're all from Nelly.com, in my price range and perfect for both Christmas and New Year's Eve. I love all three of them, but as a student, I can't afford them... Help?