Wednesday, November 27, 2013

Wanderlust

Det var en gang en familie i Bodø som bestemte seg for å se verden. Det er vel kanskje rettere å si at det var foreldrene mine som bestemte seg for å ta med tre barn i alderen 8-14 på tur. Og verden i denne sammenheng er Australia, New Zealand, Singapore og Malaysia. Etter x-antall timer på fly og flyplasser kom vi endelig frem til Brisbane, der vårt 10 måneders lange eventyr startet. Det var i løpet av disse ti månedene jeg bestemte meg for å oppleve mer, se mer og å studere reiseliv/turisme. Tusen takk til mamma og pappa. 

Hilaire-belloc

Det er nå ganske mange år siden, og jeg har opplevd en del på den tiden. Har dessverre ikke fått reist så mye som jeg skulle ønske, men det kommer seg etterhvert. Så langt har jeg vært i New York (to ganger), London, halve Australia, hele New Zealand, halve Malaysia, Singapore, hele Danmark, halve Sverige, og en liten tur i Tyskland. I tillegg har jeg jo mellomlanda en del steder, men kan jo ikke akkurat si at jeg har sett Moskva, Hong-Kong eller L.A. av den grunn! 

Welty

På min to-do list står det mange land. Mange, mange, mange land og byer. Jeg har lyst å se verden, men har også en iboende frykt for å reise med fly. Dette er meget upraktisk, siden det kan ta litt lang tid å svømme til USA, eller ta tog til Kina. Så denne frykten må nesten bare gå å legge seg. Så her er min topp 10 liste over steder jeg vil besøke (i vilkårlig rekkefølge): 

1. Cape Town
2. Frankrike 
3. Brazil 
4. Nepal 
5. Hellas
6. Jerusalem 
7. Tokyo 
8. Perth 
9. Polen 
10. California


Flaubert