Saturday, November 16, 2013

Verdens lengste uke



God aften!

Denne uka her tar ikke slutt. Føles som det har gått minst tre uker siden mandag. Det at jeg har en million ting å glede meg til fremover kan ha noe med saken å gjøre. I tillegg har jeg jobba rumpa av meg denne uka. Mandag og tirsdag var lange dager, med alt for mange timer med nesa i boka. Onsdag var ekstremt lang, 16 timer på skolen. Torsdag var jeg "bare" der i 9-10 timer. I går derimot, tok jeg meg litt fri, var på skolen i 4 timer, handlet litt og dro hjem. I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, så sto opp 5, noe som er så tidlig at jeg går i søvne. Etter jobb sov jeg to timer sittende i sofaen. Rett opp og ned. Sliten sa du? 
My everyday routine for the last week

MEN - kan ikke klage. For nå har jeg en vakt igjen på jobb, før helgene skal brukes til å ha besøk av mannen, besøk av mamma, være frivillig på World Cup, Berlin og juleferie. Flott!  


Må ærlig innrømme at alt arbeidet har ført til at jeg er blitt verdens mest usosiale menneske. Var invitert på to vors i dag, men klarer virkelig ikke tanken på å kle på meg noe annet enn pysjbukse og sitte innpakka i pleddet mitt. Heftig lørdagskveld. 

Nå skal jeg derimot være litt effektiv - oppvasken venter, i tillegg til at jeg MÅ vaske klær for å ha noe å ha på meg.... Så får vi håpe morgendagen går fort! 



I'm exhausted. This week has been dragging on forever. Might be explained through the fact that I have so much to look forward to. And that I've been spending so much time at school as well. Can't complain though, only one shift left until I've got almost 6 weeks off from work. Yay! 
As a result of living at school, my apartment now looks like it's been hit by a tornado. Which is why I'm spending the next hour or so cleaning. 
Enjoy the rest of your weekend!